ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: GR30 0172 2550 0052 5510 2373 584
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝIΚΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
IBAN ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: GR09 0260 7330 0008 8020 0677 114
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝIΚΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κατόπιν της πληρωμής σας παρακαλώ στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής με email στη διεύθυνση info@homish.gr. Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει όταν το χρηματικό ποσό της παραγγελίας θα πιστωθεί στον λογαριασμό της εταιρίας μας.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στον υπάλληλο της courier.

Σε περίπτωση παραγγελίας μεγάλου όγκου απαραίτητη είναι η κατάθεση προκαταβολής του 50% της συνολικής αξίας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, όπως αυτοί αναγράφονται παραπάνω, πριν την αποστολή. Το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας θα εξοφληθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή από την courier.

Συνεργαζόμαστε με την Speedex για τις αποστολές των προϊόντων.

Ισχύει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής στα μεταφορικά κόστη.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Visa Secure Dkbg Blu 60pxMastercard Idcheck VrtΠληρώστε με κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Vivapayments: Δεχόμαστε Χρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες κάρτες Mastercard, Visa, American Express και Diners.

Οι συναλλαγές Πιστωτικών, Χρεωστικών και Προπληρωμένων καρτών, πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλoύς κρυπτογραφημένου συστήματος πληρωμών της vivawallet η οποία αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στην Vivawallet είναι εμπιστευτικές. Η vivawallet  όπως και το homish.gr δεν τηρούν δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά τους. Στο πλαίσιο της πιστοποίησης PCI-DSS η Eurobank έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το περιβάλλον πληρωμής με κάρτα είναι ασφαλές και πιστοποιημένο. Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας δεν κρατάει στοιχεία των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

espa banner greek

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ

X